Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Бугарија

  • Жители: 7.186.893
  • Јеховини сведоци: 2.408
  • Собранија: 55
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 2.985