Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Манга (Буркина Фасо) — Јеховини сведоци му проповедаат на еден собирач на памук

Основни податоци за Буркина Фасо

  • Жители: 19.173.322
  • Јеховини сведоци: 1.863
  • Собранија: 46
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 10.292