Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Јабеке (Белгија) — пренесување на библиската порака на паркинг покрај транс-европскиот автопат E40

Основни податоци за Белгија

  • Жители: 11.267.910
  • Јеховини сведоци: 25.437
  • Собранија: 354
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 443