Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Бангладеш

  • Жители: 160.995.642
  • Јеховини сведоци: 282
  • Собранија: 6
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 570.907