Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Барбадос

  • Жители: 292.336
  • Јеховини сведоци: 2.529
  • Собранија: 30
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 116