Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Босна и Херцеговина

  • Жители: 3.810.000
  • Јеховини сведоци: 1.160
  • Собранија: 16
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 3.284