Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Азербејџан

  • Жители: 9.826.397
  • Јеховини сведоци: 1.406
  • Собранија: 13
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 6.989