Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Халштат (Австрија) — проповедање од куќа до куќа

  • Виена (Австрија) — Сведочење на плоштадот Михаелерплац

  • Виена (Австрија) — нудење библиски публикации на плоштадот Марија Тереза

Основни податоци за Австрија

  • Жители: 8.699.730
  • Јеховини сведоци: 21.561
  • Собранија: 299
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 403