Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Американска Самоа

  • Жители: 54.194
  • Јеховини сведоци: 210
  • Собранија: 3
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 258