Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Катамарка (Аргентина) — Јеховин сведок му чита библиски стих на еден овчар во близина на селото Алумбрера

Основни податоци за Аргентина

  • Жители: 44.044.811
  • Јеховини сведоци: 150.823
  • Собранија: 1.999
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 292