Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Ангола

  • Жители: 25.789.024
  • Јеховини сведоци: 128.057
  • Собранија: 1.725
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 201