Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Ерменија

  • Жители: 2.986.500
  • Јеховини сведоци: 10.974
  • Собранија: 134
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 272