Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Ангвила

  • Жители: 14.760
  • Јеховини сведоци: 70
  • Собранија: 2
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 211