Џејмс Рајан, кој е Јеховин сведок, е роден глув, а подоцна и ослепел. Тој многу ја цени помошта од семејството и соверниците. * Гледај го овој видеоклип за да дознаеш зошто смета дека добил многу повеќе од она што го изгубил.

^ пас. 2 Џејмс е единствениот Јеховин сведок во неговото семејство.