Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Проповедање

ПРОПОВЕДАЊЕ

Невиден пораст на Јеховините сведоци

Од август 2014 год. во светот има повеќе од 8 милиони Јеховини сведоци. Како се зголемуваше нивниот број по Првата светска војна?

ПРОПОВЕДАЊЕ

Невиден пораст на Јеховините сведоци

Од август 2014 год. во светот има повеќе од 8 милиони Јеховини сведоци. Како се зголемуваше нивниот број по Првата светска војна?

Сведочење на оддалечени подрачја — Австралија

Едно семејство Јеховини сведоци цела седмица им ја пренесуваше библиската вистина на луѓе што живеат во зафрлените делови во внатрешноста на Австралија.

JW.ORG помага да се шири библиската порака

И младите и постарите Јеховини сведоци често ја користат својата редизајнирана интернет-страница за да им ја пренесат добрата вест за Божјето Царство на што повеќе луѓе.