Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Од темнина во светлина

Од темнина во светлина

Погледни како проучувањето на Библијата му помогнало на еден затвореник да си го смени животот (Псалм 68:6).

 

Нешто повеќе

БИБЛИСКИ КУРС

Зошто да ја проучуваш Библијата?

Библијата им помогнала на милиони луѓе низ целиот свет да ги дознаат одговорите на најважните прашања. Дали би сакал да ги дознаеш и ти?