Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Достава на библиска литература во Конго

Достава на библиска литература во Конго

Запознај ги храбрите Јеховини сведоци кои поминуваат долг и тежок пат за да достават литература.

Нешто повеќе

КОЈ ЈА ВРШИ ЈЕХОВИНАТА ВОЛЈА ДЕНЕС?

Што се прави во една подружница на Јеховините сведоци?

Во подружниците има организирани обиколки за посетителите. Поканет си и ти.