Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Бетел

КОЈ ЈА ВРШИ ЈЕХОВИНАТА ВОЛЈА ДЕНЕС?

Што се прави во една подружница на Јеховините сведоци?

Во подружниците има организирани обиколки за посетителите. Поканет си и ти.

КОЈ ЈА ВРШИ ЈЕХОВИНАТА ВОЛЈА ДЕНЕС?

Што се прави во една подружница на Јеховините сведоци?

Во подружниците има организирани обиколки за посетителите. Поканет си и ти.