Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Нашите годишни конгреси

Нашите годишни конгреси

Ова е видеоснимка од DVD-то со наслов Јеховините сведоци — организирани за да ја пренесуваат добрата вест, издадено од Јеховините сведоци. Го нема на македонски јазик.

Нешто повеќе

КОЈ ЈА ВРШИ ЈЕХОВИНАТА ВОЛЈА ДЕНЕС?

Зошто Јеховините сведоци одржуваат големи собири?

Секоја година одржуваме три големи собири. Како може да ти помогнат?

КОЈ ЈА ВРШИ ЈЕХОВИНАТА ВОЛЈА ДЕНЕС?

Какви луѓе се Јеховините сведоци?

Колку Јеховини сведоци познаваш? Што навистина знаеш за нас?