Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Информации за канцелариите и обиколките

Срдечно те покануваме да ги разгледаш нашите канцеларии и печатници. Побарај ги адресите и термините за обиколки.

 

Мадагаскар

Vavolombelon’i Jehovah

Lot 1207 MC

Mandrosoa

105 IVATO

MADAGASCAR

+261 2022-44837

+261 3302-44837 (мобилен)

Обиколки

понеделник до петок

7:30 до 11:00 часот и 13:00 до 16:00 часот

времетраење: 1 час

Дејност

Се преведува библиска литература на малгашки, танкарана, тандрој и везо јазик. Се прават аудио и видеоснимки на малгашки. Се надгледува активноста на околу 600 собранија. Секој месец се испорачуваат преку 270.000 книги и брошури, како и повеќе од 600.000 списанија.

Преземи проспект за обиколка