Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Информации за канцелариите и обиколките

Срдечно те покануваме да ги разгледаш нашите канцеларии и печатници. Побарај ги адресите и термините за обиколки.

 

Ерменија

38 Keri Street

0028 YEREVAN

ARMENIA

+374 10 708 200

Обиколки

понеделник до петок

9:30 до 11:00 часот и 14:00 до 16:00 часот

времетраење: 1 час

Те молиме, јави се однапред за да закажеш термин за обиколка.

Дејност

Се преведува библиска литература на ерменски, ерменско Брајово писмо, ерменски знаковен јазик и карабах. Го надгледува делото на 10.974 Јеховини сведоци во Ерменија. Обиколката вклучува и историска изложба.

Преземи проспект за обиколка