Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

„Овие зборови... нека ти се врежат во срцето“

Која важна поука ја добиваме од 5. Мојсеева 6:6? Како некои семејства успеваат да имаат редовна и поучна Семејна вечер?

„Овие зборови... нека ти се врежат во срцето“

Што е најважно родителите да прават за своите деца? Види што мораше да направи еден татко за да си го заштити семејството.

Семејна вечер — благослови и предизвици

Членовите на семејствата кои секоја седмица заедно дискутираат за духовни работи стануваат поблиски со Јехова и меѓу себе.

Нешто повеќе

ТВОЕТО СЕМЕЈСТВО МОЖЕ ДА БИДЕ СРЕЌНО

Служете му на Јехова како семејство

Како да уживате уште повеќе во Семејното проучување?