Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

Надевај се на она што не го гледаш!

Надевај се на она што не го гледаш!

Надевај се на она што не го гледаш!

Јов, кој живеел во минатото, се соочил со многу трагедии кои ја ставиле на испит неговата вера. Гледај го овој филм во кој е прикажано како во наше време членовите на семејството Банистер минуваат низ слични испити на верата и што им помага да гледаат исправно на својата ситуација.