Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Младите прашуваат — на што да го посветам мојот живот?

Секоја млада личност мора да размисли за едно важно прашање: „На што да го посветам мојот живот?“ Преиспитај ги своите цели додека го гледаш овој филм за младиот Андре, кој стои на раскрсница во животот. По кој пат ќе тргне? Кој пат води до вистинска среќа? Исто така, под „додатоци и интервјуа“ има искуства од млади од други земји кои може да ти помогнат да гледаш на работите од поинаков агол.