Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 2)

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 2)

Погледни како духовноста ни помага да го препознаеме исполнувањето на пророштвата и да имаме цврста вера.

Нешто повеќе

КНИГИ И БРОШУРИ

Исус — патот, вистината и животот

Во оваа книга можеш да прочиташ за секој настан од животот на Исус што е запишан во Библијата.