Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 1)

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 1)

Што те уверува тебе дека Бог го направил Исус Господар и Христос? Потсети се на некои цврсти докази.

Нешто повеќе

ШТО НАВИСТИНА УЧИ БИБЛИЈАТА?

Исус Христос — ветениот Месија

Сите библиски пророштва за Месијата се исполниле на Исус. Во твојата Библија можеш да провериш дека овие пророштва се исполниле до најситен детаљ.

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

Што вели Библијата за Месијата

Дали знаеш дека во Библијата било проречено дека Месијата ќе умре пред да ја исполни својата улога?

КНИГИ И БРОШУРИ

Исус — патот, вистината и животот

Во оваа книга можеш да прочиташ за секој настан од животот на Исус што е запишан во Библијата.