Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘

Со текот на времето можат да ни се јават сомнежи и верата да ни ослабне. Зајакни ја својата вера во Исус, ветениот Месија и Царот на Божјето Царство.

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 1)

Што те уверува тебе дека Бог го направил Исус Господар и Христос?

,Со сигурност Бог него го направи Господар и Христос‘ (Дел 2)

Види што може да ти помогне да си ја зајакнеш верата во Исус.