Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Моника Ричардсон: Лекар зборува за својата вера

Моника Ричардсон: Лекар зборува за својата вера

Моника Ричардсон, која порано верувала дека животот настанал по пат на еволуција, го сменила своето гледиште на темел на она што го дознала од Библијата, како и на нејзиното искуство како лекар.

Нешто повеќе

КНИГИ И БРОШУРИ

Дали животот е Божје дело?

Важно ли е што веруваш во врска со потеклото на животот?