Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

Select language македонски

СТРАЖАРСКА КУЛА мај 2009

ТАЈНИ НА СЕМЕЈНАТА СРЕЌА

Од тинејџер до возрасен човек

Дали твоето дете е во тинејџерски години? Ако да, што можеш да сториш за да му помогнеш да порасне во одговорна личност?

Бетелот во Бруклин — 100 години постоење

Прочитај зошто Јеховините сведоци го преселиле своето седиште во Њујорк и зошто своите канцеларии ги нарекуваат Бетел.