Префрли се на текстот

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

Select language македонски

Вовед

Вовед

Денес многу луѓе се толку зафатени што честопати немаат доволно време ни за своето семејство.

Како би можеле мудро да го користиме времето?

Еден мудар човек еднаш напишал: „Подобар е еден грст одмор отколку два грста труд и трчање по ветар“ (Проповедник 4:6).

Во ова списание има практични предлози за тоа како да најдеме рамнотежа помеѓу обврските и семејството.