Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

Разбудете се!  |  Бр. 2, 2017

Дали би сакал да ја разбереш Библијата?

Дали би сакал да ја разбереш Библијата?

Што не е потребно

  • Висока интелигенција

  • Пари

  • Лековерност

Што е потребно

  • Да размислуваш со своја глава (Римјаните 12:1)

  • Да бидеш спремен да учиш

Можеби ќе се изненадиш кога ќе дознаеш што вели Библијата за некои работи.

Нешто повеќе

БИБЛИСКИ УЧЕЊА

Дознај го одговорот на твоите библиски прашања

Дознај што вели Библијата за: Бог, Исус, семејството, страдањето итн.

БИБЛИСКИ КУРС

Зошто да ја проучуваш Библијата?

Библијата им помогнала на милиони луѓе низ целиот свет да ги дознаат одговорите на најважните прашања. Дали би сакал да ги дознаеш и ти?