Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

РАЗБУДЕТЕ СЕ! Бр. 1, 2016 | Ставот менува многу!

Позитивното размислување може многу да ти помогне.

ТЕМА ОД НАСЛОВНАТА

Ставот менува многу!

Можат ли советите од Библијата да ти помогнат да бидеш посреќен?

Што знаеш за Јеховините сведоци?

Провери ги фактите преку овој тест со осум изјави.

СОВЕТИ ЗА СЕМЕЈСТВАТА

Како да стекнеш вистински пријатели

Четири предлози што сигурно ќе ти помогнат да имаш поцврсти пријателства.

ЗЕМЈИ И НАРОДИ

Во посета на Лихтенштајн

Што ги привлекува туристите во една микродржава преку целата година?

ШТО ВЕЛИ БИБЛИЈАТА

Живот на небото

Дали добрите луѓе одат на небото кога ќе умрат?

СЛУЧАЈНО ИЛИ СОЗДАДЕНО?

Способноста на сипата да ја менува бојата

Инженерите се обидуваат да ја имитираат оваа способност така што ќе направат облека што ја менува бојата во дел од секундата.

Други онлајн содржини

Што се случува кога некој ќе умре?

Дали мртвите се свесни за она што се случува околу нив?

Што велат некои млади за парите

Дознај како можеш помудро да ги користиш парите.