Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

РАЗБУДЕТЕ СЕ! ноември 2015 | Каква е иднината на религиите?

Милиони луѓе решиле да ја напуштат религијата од различни причини.

ТЕМА ОД НАСЛОВНАТА

Каква е иднината на религиите?

Библијата го прорекла масовното напуштање на религиите.

Живот без сетилото за вид

Дали слепите лица можат да си ги изострат сетилата за слух, мирис и допир?

ИНТЕРВЈУ

Математичар зборува за својата вера

Зошто професор Џин Хванг дошол до заклучок дека неговите верувања не се во спротивност на неговите научни истражувања?

СОВЕТИ ЗА СЕМЕЈСТВАТА

Како да ги пофалуваш децата

Кој е најдобриот начин да ги пофалуваш децата?

ШТО ВЕЛИ БИБЛИЈАТА

Крајот на светот

Што претставува светот на кој ќе му дојде крај? Како и кога ќе се случи тоа?

СЛУЧАЈНО ИЛИ СОЗДАДЕНО?

Растенијата знаат математика

Научниците откриле дека растенијата од фамилијата синапи имаат неверојатна способност.

Други онлајн содржини

Најчесто поставувани прашања во врска со Јеховините сведоци

Прочитај кратки одговори на прашањата што луѓето обично ги поставуваат во врска со нас.

Проекти за деца

Родители, користете ги овие забавни и поучни проекти кои се темелат на Библијата за да им помогнете на своите деца да стекнат високи морални вредности.