Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Нашата служба за Царството

Во Нашата служба за Царството има информации за следниве состаноци на Јеховините сведоци: Собраниско проучување на Библијата, Теократска школа за служба и Состанок за нашата служба.

Забелешка: Некои статии во локалното печатено издание може да се разликуваат од оние во електронското издание.

 

ИЗГЛЕД
Рамка
Мени

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

декември 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

ноември 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

октомври 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

септември 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

август 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

јули 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

јуни 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

мај 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

април 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

март 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

февруари 2015

НАШАТА СЛУЖБА ЗА ЦАРСТВОТО

јануари 2015