ИЗГЛЕД
Text
Image

(Римјаните 8:19)

 1. 1. Веќе се ближи времето

  за да се соберат

  на небо сите синови

  и да завладеат.

  (РЕФРЕН)

  Ќе слават тие заедно

  со Исус победа,

  ќе бидат наши цареви,

  над сѐ ќе владеат.

 2. 2. А сите преостанати

  што се на Земјата

  со трубен звук, на небото

  тој ќе ги повика.

  (РЕФРЕН)

  Ќе слават тие заедно

  со Исус победа,

  ќе бидат наши цареви,

  над сѐ ќе владеат.

  (ПРЕМИН)

  Нив Исус ќе ги предводи

  во битка завршна.

  И ќе му бидат невеста

  верна и сакана.

  (РЕФРЕН)

  Ќе слават тие заедно

  со Исус победа,

  ќе бидат наши цареви,

  над сѐ ќе владеат.