ИЗГЛЕД
Text
Image

(2. Петрово 3:11)

 1. 1. Мојот живот, Боже, од тебе е дар!

  И како би можел да ти возвратам јас?

  Помогни ми ти преку Речта да видам

  во своето срце што вистински имам.

  (ПРЕМИН)

  Ти ветив, за тебе ќе живеам јас.

  Но, не од што морам, така одлучив сам.

  Со целата душа те засакав јас

  и знам дека сум на правиот пат.

  Дај ми водство, Татко, да увидам сам,

  во својата личност што да променам јас.

  Кон верниот ти ќе си секогаш верен,

  и најсреќен сум штом те радувам тебе.