Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Каде има одговор на најважните прашања?

Каде има одговор на најважните прашања?

Дали одговорот го дава...

  • науката?

  • филозофијата?

  • Библијата?

 ЕДЕН БИБЛИСКИ ПИСАТЕЛ МУ РЕКОЛ НА БОГ:

„Помогни ми да разберам... Целата твоја реч е вистина“ (Псалм 119:144, 160, Свето писмо — превод Нов свет).

Милиони луѓе ги наоѓаат одговорите во Библијата.

Би сакал ли да ги најдеш и ти?

Во тоа може да ти помогне интернет-страницата jw.org/mk.

 КОЕ ОД ОВИЕ ПРАШАЊА ТЕ ЗАГРИЖУВА НАЈМНОГУ?

Нешто повеќе

КОЈ ЈА ВРШИ ЈЕХОВИНАТА ВОЛЈА ДЕНЕС?

Што има на нашата интернет-страница?

Можеш да дознаеш повеќе за нас и за нашите верувања и да добиеш одговор на твоите прашања во врска со Библијата.