Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

Добра вест од Бог!

Дали Бог има име?

Дали Бог има име?

Бог има многу титули, како што се Семоќен, Творец и Господар (Јов 34:12; Проповедник 12:1; Даниел 2:47). Но, дали има име?

Нешто повеќе

ШТО НАВИСТИНА УЧИ БИБЛИЈАТА?

Која е вистината за Бог?

Што мислиш, дали Бог се грижи за тебе лично? Дознај нешто повеќе за неговите особини и за тоа како можеш да се зближиш со него.