Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Префрли се на содржината

Јеховини сведоци

македонски

Запознај се со Божјата Реч

 4. ПРАШАЊЕ

Дали Библијата е научно точна?

Дали Библијата е научно точна?

„Тој го оптегнува северот над празнината, ја држи земјата обесена на ништо.“

Јов 26:7

„Сите реки течат во морето, а морето сепак не се преполнува. Реките одново се враќаат на своите врутоци и одново го започнуваат својот тек.“

Проповедник 1:7

„Тој престојува над кругот на земјата.“

Исаија 40:22