Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Драмско читање на Библијата

Слушај аудиоснимки на драмско читање на Библијата. Интересните библиски извештаи се придружени со звучни ефекти и коментари.

 

ИЗГЛЕД
Рамка
Мени

Не губи сила кога Јехова те опоменува! (Јона 1:4-15; 3:1—4:11)

Божјата Реч „е жива и делотворна“ (Марко 4:35—5:43)