Опција за пристапност на страницата

Select language

Префрли се на споредното мени

Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

македонски

Библија

Можеш да ја читаш Библијата онлајн или да ја преземеш од оваа страница. Свето писмо — превод Нов свет е точен и лесно разбирлив превод на Библијата кој го издадоа Јеховините сведоци. До денес, во целост или делови од него се отпечатени на повеќе од 100 јазици во тираж од преку 170 милиони примероци.

 

ИЗГЛЕД
Рамка
Мени

СВЕТО ПИСМО ПРЕВОД НОВ СВЕТ