Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Наш предлог

Прочитај ги или преземи ги најновите броеви од списанијата Стражарска кула и Разбудете се!, како и други изданија. Бесплатно слушај аудиоснимки од нашите публикации. Гледај или преземај видеоматеријали на разни јазици, меѓу кои и знаковен јазик.

Избери јазик и кликни Пребарај за да видиш кои публикации се достапни на тој јазик и во кој формат.

ИЗГЛЕД
Рамка
Мени

СПИСАНИЈА

РАЗБУДЕТЕ СЕ!

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

СТРАЖАРСКА КУЛА

ДРУГИ ИЗДАНИЈА

Како би можел да ја проучуваш Библијата?

„Пеј му од срце на Јехова“ — Состаноци

Кога ќе умре некој што го сакаш

Секојдневно истражување на Писмото — 2018

Original Songs

Покана за конгрес за 2017

Конгресни изданија

Види ги или преземи ги новите изданија на крајот од секој ден од конгресот.

Прикажи ги изданијата

Можно е некои промени направени на електронските изданија сѐ уште да ги нема во печатените изданија.