Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Што велат некои млади

Дали постои Бог?

Дали постои Бог?

Некои млади објаснуваат зошто веруваат дека постои Творец.

Нешто повеќе

КНИГИ И БРОШУРИ

Дали животот е Божје дело?

Важно ли е што веруваш во врска со потеклото на животот?