Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Што велат некои млади

Сексуално вознемирување

Сексуално вознемирување

Пет млади луѓе објаснуваат што е сексуално вознемирување и зошто не треба да го толерираш.

Нешто повеќе

МЛАДИТЕ ПРАШУВААТ

Што можам да направам во врска со сексуалното вознемирување?

Дознај што е сексуално вознемирување и што да правиш ако и самиот си жртва.