Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Што велат некои млади

Мобилни телефони

Мобилни телефони

Тројца млади луѓе зборуваат за добрите и лошите страни на мобилните телефони.

Нешто повеќе

МЛАДИТЕ ПРАШУВААТ

На што да пазиш во врска со пораките?

Пораките можат да се одразат врз твоите пријателства и врз твојот углед. Дознај како.