Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Учиме низ слики

Учете низ слики на вашата Семејна вечер. Преземете ја и отпечатете ја секоја слика, довршете ја така што ќе ја обоите или ќе ги поврзете точките, а потоа одговорете ги прашањата.