Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

ШТО УЧАМ ОД БИБЛИЈАТА

ШТО УЧАМ ОД БИБЛИЈАТА

Да си играш или да бидеш мирен

Помогни им на дечињата да сфатат како треба да се однесуваат во салата.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Тројцата Евреи

Помогни му на детето на разбере зошто Седрах, Мисах и Авденаго одбиле да му се поклонат на кипот на царот.

Бебето Исус

Поучи го своето дете за раѓањето на Исус.

Можам да гледам!

Со помош на оваа песничка поучи го твоето дете за едно познато чудо што го направил Исус.