Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Пееме песна за храброста

Научи да ја пееш оваа песна која ќе ти помогне да бидеш храбар.

ОД ИСТАТА РУБРИКА

Кого ќе го охрабриш ти?

Оваа активност им помага на децата од 8 до 12 години да направат план како да охрабрат некого.

Зајакнати од нашите браќа и сестри

Покажи им на твоите деца како можеме да си помагаме едни на други.

Семејството на Мојсеј

Семејството на Мојсеј верно му служело на Јехова. Дознај како се викале некои негови роднини.