Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Спореди: животот сега и животот во иднина

Кои слики го прикажуваат животот во рајот?

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

Гледај ја наградата! (Песна 24)

Додека ја пееш оваа песна замисли си колку убаво ќе биде во рајот.