Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Научи ги напамет библиските книги (Дел 2)

Обиди се да ги научиш напамет библиските книги. Ајде да ги научиме останатите книги од Хебрејските списи.

Види и...

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

Научи ги напамет библиските книги (Дел 1)

Научи ги напамет библиските книги од 1. Мојсеева до Исаија.

БИДИ ПРИЈАТЕЛ СО ЈЕХОВА

Научи ги напамет библиските книги (Дел 2)

Научи ги напамет библиските книги од Еремија до Малахија.